OLEMME TUNNETTUJEN LAATUMERKKIEN
VALTUUTETTU JÄLLEENMYYJÄLIIKE

TUTUSTU EDUSTAMIEMME MERKKIEN VALIKOIMIIN

POLKUPYÖRÄT

Polkupyörä, tuo ikiaikainen liikkumisen helpottaja niin kaupunkiin, maalle kuin maastoonkin. Meiltä löydät sekä perinteiset fillarit, maastopyörät ja tietenkin läskipyörät. Liikkumisen helppoutta säällä kuin säällä ja samalla kunnon ylläpitoa tai kohottamista terveellisesti ulkoilmassa polkien metreistä nauttien. Kerro tarpeesi, tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä, meidän kanssa tulet varmasti tekemään onnistuneet polkupyöräkaupat. Meiltä parhaat mallit ja merkit huolloista tinkimättä! Me teemme työtämme sinun parhaita fillarireissuja varten!

HELKAMA MALLISTO
TREK MALLISTO
KTM MALLISTO

SÄHKÖPOLKUPYÖRÄT

Polkupyörä sähkömoottoriavusteisena on nykyaikaa ja tuo samalla suurta helpotusta työpaikka, harrastus, liikunta ja maasto -ajoon. Sähköpyörillä toki myös poljetaan edelleen mutta moottori tuo sinulle helpotusta pitkille matkoille, ylämäkiin ja jopa maastoajoon antamalla sinulle enemmän voimaa nauttia ajamisen helppoudesta. Sähköisissä polkupyörissä kehitystä tapahtuu koko ajan, joten kysy meiltä lisää niin et eksy sähköisellä pyöräreissullasi. Meiltä saat vain parasta laatua ja asiantuntijuutta kohti sähköistä pyöräilykokemustasi. Asiantuntijoina kerromme mielellämme lisää joten tulehan käymään, kilauta tai laita viestiä!

HELKAMA MALLISTO
TREK MALLISTO
KTM MALLISTO

TARVIKKEET

Meiltä löydät kattavan valikoiman tarvikkeita pyöriin ja pyöräilyyn.
Kanttaa ostoksille myymäläämme osoitteessa Raatihuoneenkatu 7, Mikkeli

Vuosien kokemuksella sulavaa menoa
Wauhdikkailla ja turvallisilla fillareilla
ammattitaidolla Wauhtipyörältä!

RM-Wauhtipyörä: vuodesta 1997

Mikkelin keskustaan syksyllä 2001

Nykypäivä

Muutto nykyisiin tiloihin tapahtui vuonna 2010. Nyt pyörämyynti on keskittynyt kahteen päämerkkiin, Helkama ja Trek. Tänä päivänä löydät Wauhtipyörästä myös frisbeegolftarvikkeet ja sähköpyörät. Lisäksi Wauhtipyörä tarjoaa pyörähuoltoa sekä autonvuokrausta.